Üdvözlet

Sziasztok! Sági Szilárd vagyok a Gasztrokibic.  

"...mert a főzés egyszerű!"

Remélem az új weboldalam böngészése közben sikerül meggyőzni erről! 

Üdvözlettel:

  Vadételek és sztorik 2


Amikor elhagy a bakszerencse!

Hogy próbáljak idényszerű lenni, nyilván egy őzhúsból készült étellel kell előrukkolnom,de ez nem is olyan egyszerű, főleg ha az ember olyan területen jár, ahol szinte kivétel nélkül ígéretes fiatal bakok lófrálnak az erdő széli tisztásokon... Így hát három nap cserkelés és néhány körtelefon után be kell valljam, egy vadhús kereskedőnél kötöttem ki. Van, hogy az ember befizet, de nem táncol J Mégis úgy érzem, meg kell osztanom mindenkivel az őzgerinc formában sütött őzgerinc receptjét, hiszen így ez az egyébként kényes, könnyen kiszáradó hús mindenki számára egyszerűen elkészíthető lesz, folyamatos locsolgatás nélkül. 

Tovább >>
  Vadételek és sztorik 1




„Részeges” vaddisznómáj 
avagy „halál a májra”

Ezt a receptet a kényszer szülte, no meg én! Néhány hete a barátaimmal vadásztunk és a jószerencsénk úgy hozta, hogy egy süldő került terítékre. Hajnal három körül végeztünk is a zsigereléssel, amikor is azt vettem észre, hogy a három vadásztárs egyértelműen felém és a söröm felé somfordál.

Tovább >>
   Itt jártam!

  • FALUNAPOK 
  • CÉGES RENDEZVÉNYEK 
  • FŐZŐ VERSENYEK           
  • MŰSORVEZETÉS               
  • FŐZŐ BEMUTATÓ             
  • HÁZIBULI
  • EGYÉB

 

  Legyél az első tízben!

Legyél az első tízben!

Az első 10 recept feltöltőjét meglepetés ajándékkal jutalmazzuk!

Tovább >>
  Sági fűszerkeverékek
Sági féle fűszerkeverékek... 
 
"Megpróbálunk olyan fűszerkeveréket kidolgozni, ami nem csak abból áll hogy összerakok háromféle fűszert, ez ennél keményebb munka. Legutóbb több kiló húst vásároltam és összehívtam a családot. 16-18-féle húsgombócot csináltam többféle ízesítéssel. Ilyenkor körbeülik az asztalt és tesztelnek, zsűrilapokon fejezik ki a véleményüket. Az ember leszűri az eredményeket és próbálja a legjobbat megalkotni. 
Tovább >>
  Gerilla Grill - Mediterrán lecsó
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráció | Új jelszó