Sziasztok! Sági Szilárd vagyok a Gasztrokibic.
"...mert a főzés egyszerű!"
Remélem az új weboldalam böngészése közben sikerül meggyőzni erről!
Üdvözlettel:
Amikor elhagy a bakszerencse!
Hogy próbáljak idényszerű lenni, nyilván egy őzhúsból készült étellel kell előrukkolnom,de ez nem is olyan egyszerű, főleg ha az ember olyan területen jár, ahol szinte kivétel nélkül ígéretes fiatal bakok lófrálnak az erdő széli tisztásokon... Így hát három nap cserkelés és néhány körtelefon után be kell valljam, egy vadhús kereskedőnél kötöttem ki. Van, hogy az ember befizet, de nem táncol J Mégis úgy érzem, meg kell osztanom mindenkivel az őzgerinc formában sütött őzgerinc receptjét, hiszen így ez az egyébként kényes, könnyen kiszáradó hús mindenki számára egyszerűen elkészíthető lesz, folyamatos locsolgatás nélkül.
Tovább >>
„Részeges” vaddisznómáj avagy „halál a májra”
Ezt a receptet a kényszer szülte, no meg én! Néhány hete a barátaimmal vadásztunk és a jószerencsénk úgy hozta, hogy egy süldő került terítékre. Hajnal három körül végeztünk is a zsigereléssel, amikor is azt vettem észre, hogy a három vadásztárs egyértelműen felém és a söröm felé somfordál.
Tovább >>