A világon szerzett tapasztalataimat kicsit magyarosítani kell, mert ha itthon szeretném, hogy sikeres legyen a termékem, akkor a hazai igényeknek kell megfelelnem.
Nem leszek Kovács Lázár konkurenciája, ebben a csárdában elfér a két dudás is. Ráadásul én sohasem mondtam magamról, hogy én vagyok a sztárséf, én örökre a gasztrokibic maradok. Csak megpróbálom a tapasztalatomat és a tudásomat egy kicsit kamatoztatni úgy, hogy az átlagembernek is elérhető legyen.
Ha a csúcsgasztronómiáról receptkönyvet írnék maximum 1200 embert érdekelne. De én a mi kutyánk kölyke vagyok, így kicsit az átlagembereknek kell segítenem abban, hogyan lehet a naponta asztalra kerülő étel változatosabb, finomabb." - nyilatkoztam a life.hu riporterének a nyár folyamán.
Jelenleg a tesztelési folyamat második szakaszában járunk, ezért nagyobb mennyiségekben is ki kell próbálni a keverékeket.
Ez a folyamat időigényes, bár az életemben úgy tűnik ebből van a legkevesebb, de biztos vagyok benne, hogy megéri.
Dolgozunk rajta!