A két napig evett töltöttkáposztából maradt négy gombóc. Kettő még levélbe bugyolálva.
 
Kivesszük a fazékból a gombócokat és nagyobb káposztaleveleket. Vágódeszkán apróra vágjuk. 

Előveszünk egy friss hagymát és ha van "második" kis vágodeszkánk akkor azon, ha nincs akkor egy tányéron (bár nem tesz jót a késnek) felaprítjuk és serpenyőben kevés olajon elkezdjük pirítani.
Rádobjuk a felvágott töltöttkáposztát és plusz négy gerezd fokhagyma csodát tesz, tehát belenyomjuk és a fazékból is tehetünk rá szaftot. 
Szárított oregánót és bazsalikomot teszünk bele.
Egy doboz paradicsompürét (erről itt többet) hozzáadunk. Öszzeforraljuk. 

Kifőzűnk bármilyen tésztát amit otthon találunk és összekeverve már készen is vagyunk. 
 


 


 

 

 

 

 

Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráció | Új jelszó