Tejfölös csirkepaprikás zöldfűszeres gnocchival
Elkészülési idő: 60 perc
Személyek: 4 fő
Értékelés:
Tejfölös csirkepaprikás zöldfűszeres gnocchival

Hozzávalók:

2 db csirkecomb
2 db csirkemell
4 db csirkeszárny
2 fej vöröshagyma
1 dl tejföl
kb. 2 ek pirospaprika
1 ek liszt
olaj

bors

Elkészítése:

A csirkealkatrészeket feldaraboljuk. A hagymát megdinszteljük, hozzátesszük a húsokat, és jól átsütjük. Majd a tűzről félrehúzva megszórjuk a pirospaprikával, kicsit átforgatjuk, visszatesszük a tűzre, felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, és fűszerezzük.
Ha elkészült, akkor hozzáadjuk a tejfölben elkevert lisztet, folyamatos keverés közben besűrítjük.

Zöldfűszeres gnocchival tálalhatjuk.


cimkék: gnocchi | csirkepaprikás | pirospaprika |

Hozzászólások:

Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráció | Új jelszó