A marhahátszínt süssük körbe vajban és pihentessük (ez már ismerős lehet, ez egy régi, jól bevált módszer).
A megfőzött krumplit törjük össze vajjal, szerecsendióval, sóval, és ha úri kedvünk úgy tartja, akár füstölt ömlesztett sajttal. Miközben ezt megtettük, a husink már kipihente magát. Szeleteljük fel az általunk preferált vastagságra, ami az én esetemben kb. két ujjnyi. Az így felszeletelt, csodaszép húsunk egyik oldalát süssük három, a másikat másfél percig. Ha kitálaltuk a húsokat, a megmaradt vajba szórjuk bele a hagymát, öntsünk bele egy kis vörösbort és balzsamecetet, épp hogy csak szaftos legyen, majd pároljuk néhány percig, sózzuk, borsozzuk, (egy csipet cukrot simán elbír), majd öntsük nyakon vele a kitálalt húsokat. A burgonyapürére szórhatunk egy kis finomra vágott snidlinget.
Ez egy teszt tanács szövege.