Gyümölcsös-Citromfüves Olivabogyó
Elkészülési idő: 15 perc
Személyek: 2 adag
Értékelés:
Gyümölcsös-Citromfüves Olivabogyó

Hozzávalók:

narancsecet
citromfű
3 db savanyított bébikukorica
2 db nektarin
12 szem fehérszőlő
150 gr fekete olivabogyó
2 cl olivaolaj

Elkészítése:

A szőlőszemeket félbe vágjuk, és a többi alapanyaggal egy tányérba szórjuk.

Meglocsoljuk egy kis narancsecettel, esetleg olivaolajjal. 2-3 levél citromfüvet apróra vágunk, és a tetejére szórjuk. Akár behűtve, akár azonnal fogyasztható.


cimkék: olivabogyó | citromfű |

Hozzászólások:

Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráció | Új jelszó