Találatok: 2 db

Vörösboros marhalábszár (cseréptálban, római tálban)

Szksgnk lesz 4 szelet borjlbszrra, amit a hentesnk leszeletel neknk, kb. kt ujjnyi vastag szeletekre, kzpen a csonttal (fűrsszel!!), ha nem, akkor cserljnk hentest A felhevtett vajban megpirtjuk a megtiszttott szelet hsainkat, mindkt oldalukon. Daraboljuk fel az sszes megmosott zldsget, hagymt vgjuk karikra s a hssal egytt rakjuk bele a cserp tlunkba. Az egyik fej fokhagymt gy, ahogy...

Egyben sült pulyka

A pulyka bőrt megtiszttjuk, ezutn a szrnyait a teste al helyezzk. A rozmaringot s a petrezselymet a pulyka belsejbe tesszk. A srgarpt negyedekbe vgjuk, a zellerszrat cskokra, a hagymt felkarikzzuk, s beleszrjuk egy tepsibe. A pulyka bőrt bekenjk olajjal, bedrzsljk sval s borssal. Betesszk a tepsibe, a zldsgekre helyezve. Lefedjk aluflival, s 180 fokra előmelegtett stőben 2-2,5 rt...
1 / 1 oldal
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráció | Új jelszó