Találatok: 5 db

Vörösboros marhalábszár (cseréptálban, római tálban)

Szksgnk lesz 4 szelet borjlbszrra, amit a hentesnk leszeletel neknk, kb. kt ujjnyi vastag szeletekre, kzpen a csonttal (fűrsszel!!), ha nem, akkor cserljnk hentest A felhevtett vajban megpirtjuk a megtiszttott szelet hsainkat, mindkt oldalukon. Daraboljuk fel az sszes megmosott zldsget, hagymt vgjuk karikra s a hssal egytt rakjuk bele a cserp tlunkba. Az egyik fej fokhagymt gy, ahogy...

Konfitált kacsacomb

A tiszta combokat bedrzsljk sval, borssal, morzsolt bebrlevllel, s lefedve pr rra (jszakra) hűtőbe tesszk. Ezutn a fűszereket letrljk a hsrl. A vastagfal edny aljba szrjuk a karikra vgott vrshagymt, rtesszk bőrkkel lefel fordtva a combokat, kzjk kerlnek a flbevgott fokhagymagerezdek, nem hagyjuk ki a rozmaring gat sem, majd lentjk annyi felolvasztott kacsazsrral,...

Mézes-chilis pulykacomb sonkahagymás burgonyapürével

A combot durva sval bedrzsljk, jszakra hűtőbe tesszk. A sonkahagymt megstjk, burgonyaprt ksztnk vajjal s tejsznnel, sval, borssal, szerecsendival zestjk. A combokat olyan tepsibe helyezzk, hogy a zsr lehetőleg teljesen befedje. rozmaringgal, egsz borssal fűszerezzk, 110 fokos stőben kb. 3 ra alatt puhra konfitljuk. Kiemeljk a zsrbl, megkenjk a mzes-chilis...

Egyben sült pulyka

A pulyka bőrt megtiszttjuk, ezutn a szrnyait a teste al helyezzk. A rozmaringot s a petrezselymet a pulyka belsejbe tesszk. A srgarpt negyedekbe vgjuk, a zellerszrat cskokra, a hagymt felkarikzzuk, s beleszrjuk egy tepsibe. A pulyka bőrt bekenjk olajjal, bedrzsljk sval s borssal. Betesszk a tepsibe, a zldsgekre helyezve. Lefedjk aluflival, s 180 fokra...

Friss saláta pecsenye kacsamájjal

A fej vrshagymt aprra vgjuk, s a kacsazsron vegesre pirtjuk. Ha mr szpen mosolyog az veges szemű hagyma, beledobjuk a megtiszttott s felkockzott kacsamjat s a rozmaringot. (Ha tehetjk, figyeljnk oda, mert egyes helyeken pulykamjat adnak pecsenye kacsamjnak, ami egybknt finom, csak nem az, aminek ruljk!!! ) Pr perc elteltvel, mikzben a mjat nhnyszor tforgattuk,...
1 / 1 oldal
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráció | Új jelszó