Találatok: 3 db

Konfitált kacsacomb

A tiszta combokat bedrzsljk sval, borssal, morzsolt bebrlevllel, s lefedve pr rra (jszakra) hűtőbe tesszk. Ezutn a fűszereket letrljk a hsrl. A vastagfal edny aljba szrjuk a karikra vgott vrshagymt, rtesszk bőrkkel lefel fordtva a combokat, kzjk kerlnek a flbevgott fokhagymagerezdek, nem hagyjuk ki a rozmaring gat sem, majd lentjk annyi felolvasztott kacsazsrral, amennyi ellepi. Ez...

Mézes-chilis pulykacomb sonkahagymás burgonyapürével

A combot durva sval bedrzsljk, jszakra hűtőbe tesszk. A sonkahagymt megstjk, burgonyaprt ksztnk vajjal s tejsznnel, sval, borssal, szerecsendival zestjk. A combokat olyan tepsibe helyezzk, hogy a zsr lehetőleg teljesen befedje. Rozmaringgal, egsz borssal fűszerezzk, 110 fokos stőben kb. 3 ra alatt puhra konfitljuk. Kiemeljk a zsrbl, megkenjk a mzes-chilis keverkkel, s forr (210 fokos)...

Friss saláta pecsenye kacsamájjal

A fej vrshagymt aprra vgjuk, s a kacsazsron vegesre pirtjuk. Ha mr szpen mosolyog az veges szemű hagyma, beledobjuk a megtiszttott s felkockzott kacsamjat s a rozmaringot. (Ha tehetjk, figyeljnk oda, mert egyes helyeken pulykamjat adnak pecsenye kacsamjnak, ami egybknt finom, csak nem az, aminek ruljk!!! ) Pr perc elteltvel, mikzben a mjat nhnyszor tforgattuk, jhet bele a karikra vgott...
1 / 1 oldal
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráció | Új jelszó