Találatok: 3 db

Szőlőkrém leves

A szőlőt leszemezzk, leturmixoljuk, tszűrjk, s hozzadjuk a bort. Majd egy lbasban a 2 ek. cukrot elkezdjk pirtani, karamellizlni, erre lttyintnk a szőlő-bor keverkből. Amikor barnra karamellizltuk a cukrot, akkor hozzadjuk a szőlő-bor keverket. A tejsznt s a lisztet, csommentesre keverjk s hozzadjuk az mlesztett sajtot. Ha felforrt a szőlőlevnk, levesszk a lngot s...

Tejszínes gombás pulykaragu

A pulykamellet kockkra vagy cskokra vgjuk. Serpenyőben hevtnk olajat, megdinszteljk a hagymt. A hst hozzrakjuk s fűszerezzk, jl megforgatjuk. Fedő alatt proljuk, mg a hs flig megpuhul. Ezalatt megtiszttjuk s felaprtjuk a gombt, majd a hshoz adjuk, fűszerezzk s egytt pirtjuk. A tejszn felt sszekeverjk liszttel, hogy szp, srn foly masszt kapjunk. A msik felt hozzntjk a gombs hshoz, majd a...

Sajtos csirke

A csirkemellfilket felcskozzuk, szzuk, borsozzuk. Lisztbe belekeverjk a fszereket, kicsi pirospaprikt is tesznk hozz. Egy jnai tlat kikennk vajjal, zsemlemorzsval krbehintjk. A csirkehst beleforgatjuk a fűszeres, pirospapriks lisztbe, s lefektetjk a jnaiba egyms mell. A hagymt felkarikzzuk, s szintn beleforgatjuk ebbe a lisztbe, majd rszrjuk a hsra. A tejflt sszekeverjk sval, borssal,...
1 / 1 oldal
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráció | Új jelszó